Roleplay Encounters Ambrosia (Dutch only)

Op het Spellenspektakel in Eindhoven, november 2017, viel ons oog op een ietwat verdwaasd rondkijkende krijger. Aan zijn kleding te zien was hij niet afkomstig uit de buurt. Sterker nog, hij was zelfs niet afkomstig uit deze tijd. In een kort gesprek vertelde hij ons dat hij geboren was in Het Ment, in Kyrië om nog iets specifieker te zijn. Op reis naar Merendal was hij even een herberg ingelopen, waar hij duizelig werd en snel op een bank ging zitten. Hij sloot even de ogen om zijn ingewanden wat rust te geven. Toen hij de ogen weer opende, was hij tot zijn eigen verbijstering beland in een volle zaal met mensen die vreemde kleding droegen en net iets anders spraken dan hij. Zijn naam was Erlend, klerk van beroep met geschiedenis als passie.

Ambrosia is een rollenspel gebaseerd op de geschiedenis van de Lage Landen. Anders dan D&D en Pathfinder is de hiërarchie duidelijk en alom aanwezig. Op zaterdag 3 februari vertellen we iets meer aan geïnteresseerden en gaan we karakters ontwikkelen. Vandaag mogen de karakters zich voor het eerst bewijzen!

Since this setting and the rulebooks are written in Dutch, these encounters will be played in Dutch. Non-dutch players are more than welcome at our other roleplay encounters, like D&D and Pathfinder.

Waar: de Purperen Draak
Wanneer: 19:00 (18:45 aanwezig) tot plm 22:00
Wie: Jullie, en Martijn als DM. Kosten: 2,50 of een stempel van je strippenkaart. 

 

Wanneer?: 
dinsdag, februari 13, 2018 - 19:00
Type activiteit: 
Roleplay

Inschrijvingen

De volgende mensen staan al ingeschreven:
purperen draak
gerlof101
Finch
Edwin

Om je voor activiteiten in te schrijven dien je ingelogd te zijn.