Rabenhaupt Spellenavond

Deze zomer zal de Groninger spellenvereniging Rabenhaupt (website) een aantal avonden neerstrijken in de Purperen Draak. Dat betekent dat iedereen die graag een bordspel speelt van harte welkom is om aan te schuiven in de speelruimte om met andere bordspelliefhebbers een leuke avond te hebben.

Rabenhaupt is al dertig jaar een begrip in Groningen en is de vereniging waar de Purperen Draak van vaag idee tot concreet plan is doorgegroeid. Als je in de winkel komt, word je onbewust met de kracht van de vereniging in contact gebracht: de vloeren en muren zijn het resultaat van de vriendschappen die bij die vereniging gesloten zijn. Een vereniging waar je terecht kunt voor nagenoeg ieder spel, van eenvoudig en gezellig tot hersenbrekend en gezellig. Van 10 minuten tot urenlang spelen.

Je hoeft geen lid te zijn om langs te komen en mee te doen. Iedereen is welkom! Als je het gezellig vindt, kun je iemand van het bestuur vragen om meer informatie of zelfs een lidmaatschap. En dat lidmaatschap geeft weer recht op 10 procent korting op bord- en kaartspellen (geen TCG) die je bij de Purperen Draak koopt.

Aanmelden is niet nodig, kom gewoon langs. Je kunt zelf een spel meenemen, maar zowel de vereniging als de winkel hebben voldoende spellen voor de mensen die eens iets nieuws willen proberen.

 

Wanneer?: 
zondag, juli 23, 2017 - 20:00
Type activiteit: 
Overig

Om je voor activiteiten in te schrijven dien je ingelogd te zijn.