Flames of War V4 - Meet & Learn

De Purperen Draak organiseert op 20 mei in samenwerking met @Groninger Wargamers Guild een hele dag om binnen te lopen en mee te doen!
Voor iedereen die nog niet zeker weet (of juist wel) wat de nieuwe editie van dit spel hem/haar brengt.

Hoe anders speelt de vierde editie nu eigenlijk?
Wat is er nou zo leuk aan Mid-War?

Daarnaast hebben we een tafel voor schilder en airbrush tips.

En weet je niet wat Flames of War is? Ook daar is aan gedacht! We hebben demo’s staan om je kennis te laten maken met deze tactische wargame gebaseerd op de tweede wereldoorlog.

Story:

De vierde editie van Flames of War is al even uit en we hebben inmiddels kunnen ervaren wat er veranderd is aan de zo bekende gameplay. Eigenlijk is de conclusie dat het er vooral overzichtelijker en sneller op is geworden, zonder de hele boel om te gooien.

Daarnaast heeft Battlefront de veranderingen aangegrepen om de Mid-War periode opnieuw te lanceren. Omdat er op het moment alleen nog nieuwe Mid-War regels voor de Britten en Duitsers zijn, heeft onze guru Marko vergelijkbare lijstjes gemaakt voor de Amerikanen en de Russen. Hiermee kun je de nieuwe regels vanuit je eigen leger leren.

Als je je eigen leger meeneemt, kun je daar natuurlijk ook mee spelen tegen mensen die dat ook hebben gedaan.
Wij raden aan om voor Mid War 50 punten (750 punten met North Afrika or Eastern Front) en voor Late War 1250 punten mee te nemen als je dit doet.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een V4 Mid-War demo tafel die draait om de iconische Mid-War slag bij Alam el Halfa.

Speel je Montgomery, die wachtend op bevoorrading Rommel moet afslaan? Of speel je Rommel, die met het winnen van deze slag Afrika opdient aan Duitsland en Italië?

Wanneer?: 
zaterdag, mei 20, 2017 - 10:30
Type activiteit: 
Miniature games

Inschrijvingen

De volgende mensen staan al ingeschreven:
Rontje
MarkoD
OddScience

Om je voor activiteiten in te schrijven dien je ingelogd te zijn.