D&D Beginnersgroep 14-01-2020 (Rikjan)

Wil je eens proeven aan dit uitstekende rollenspel en met je medespelers de hoofdpersonen zijn in een fantasy-verhaal? Schrijf je dan in.

Heb je nog geen ervaring en weet je niet hoe je een personage moet maken, kom dan minstens één uur voor aanvang naar de Purperen Draak voor ondersteuning. Thuis een personage maken mag natuurlijk ook, maar volgens de regels van de PHB (Players Handboek). Gebruik dan de standaard verdeling (15,14,13,12,10 en 8) voor je stats. Ook voor het goud waarmee je begint wordt niet gerold, maar is de standaard die bij je background hoort. Je begint op level 2.

Bij geen of een ongeldig personage (DM beslist) kun je toch meespelen met een pre-made personage.

Ervaren spelers kunnen zich ook inschrijven, maar nieuwe spelers krijgen prioriteit voor plaatsen.

Ervaren spelers mogen zich pas vanaf zaterdag 11 januari inschrijven. Je bent een ervaren speler als je 4 of meer keren  hebt meegespeeld bij een roleplaysessie bij de Drakenorde. Ook kunt je als ervaren speler tot één dag voor de sessie worden uitgeschreven van deze beginnersgroep om plaats te maken voor een beginnende speler.

Ben je nog een beginnende speler en zit deze groep vol, stuur dan een mail naar beginnersgroep@drakenorde.com. We gaan dan kijken of we een plaats vrij kunnen maken voor deze sessie of je voorrang kunnen geven bij een volgende beginnersgroep.

Wanneer?: 
dinsdag, januari 14, 2020 - 19:00
Type activiteit: 
Roleplay

Inschrijvingen

De volgende mensen staan al ingeschreven:
Rikjan
gariseon
Trailescu Ioan ...
Freek Odink
LudensP
ShadowPlays

Om je voor activiteiten in te schrijven dien je ingelogd te zijn.